Home /Organisatie /
Clara Cotroneo
Raad van Bestuur

Clara Cotroneo

Bestuurslid

Introductie

Clara Cotroneo is een Senior Consultant gespecialiseerd in EU-aanbestedingen, onderzoek, beleid en strategie. Ze heeft studies, evaluaties en trainingen geleid op het gebied van EU-wetten en -beleid voor EU-instellingen, nationale autoriteiten en particuliere klanten. Naast een brede methodologische expertise heeft ze uitgebreide inhoudelijke expertise op het gebied van veiligheid, digitale en duurzame beleidsmaatregelen. Haar recente interessegebieden omvatten de beveiliging, duurzaamheid en innovatie van kritieke infrastructuur en de bescherming van civiele en militaire toegang tot deze infrastructuur.

Clara heeft ervaring in organisatiemanagement zowel in de academische wereld als bij particuliere bedrijven en is momenteel ook lid van de Raad van Bestuur van een denktank in Brussel. Naast haar advies- en managementwerkzaamheden is ze ook docent en onderzoeker aan de Faculteit Governance en Global Affairs van de Universiteit Leiden, waar ze studenten volgt die zich specialiseren in crisismanagement en cyberveiligheid.

Als levenslange leerling volgt Clara momenteel verdere opleidingen in Internationale Politiek en perfectioneert ze haar Frans.

Stichting Emission Claim

Emission Claim is een stichting zonder winstoogmerk die slachtoffers van de fraude met sjoemelsoftware in dieselvoertuigen helpt bij het krijgen van een schadevergoeding. De stichting wilt de autofabrikanten die hun klanten hebben misleid en het mileu aan hun laars lappen ter verantwoording roepen

Wie zijn onze advocaten?

Stichting Emission Claim heeft het Amsterdamse advocatenkantoor Kennedy van der Laan aangesteld om zich te laten vertegenwoordigen in de Dieselemissie Zaken.

Sinds 1992 werkt dit gerenommeerde Nederlandse advocatenkantoor samen met marktleiders om pragmatische oplossingen te bieden voor de juridische problemen van hun cliënten.

Voor meer informatie www.kvdl.com

Samen staan we sterk

Bij Stichting Emission Claim geloven we dat we samen sterker staan in de strijd tegen nalatige en machtige bedrijven. Ons doel is om op te komen voor de rechten van mensen die individueel niet de middelen hebben om zich te verzetten. Door collectief actie te ondernemen, bundelen wij onze krachten om misstanden op te lossen. Doe met ons mee en draag bij aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Claimcode compliance

De Stichting Emission Claim voldoet aan de wettelijke eisen van artikel 3:305a BW en aan de eisen van de claimcode 2019. De claimcode is een code voor stichtingen en verenigingen die zich bezighouden met het behartigen van collectieve belangen. Het doel van de code is om te bevorderen dat de belangenbehartiger altijd de belangen van de benadeelden centraal stelt.

Contact us

Algemene vragen kunnen worden gestuurd aan Info@emissionclaim.nl 
Vragen rondom deelname aan de dieselemissie zaak kunnen gestuurd worden aan deelname@emissionclaim.nl
Barbara Strozzilaan 101 
1083 HN Amsterdam 
Nederland

Schadevergoeding voor dieselrijders

Je kunt mogelijk tot €10.000 schadevergoeding ontvangen (20% van de aanschafwaarde). Controleer je kenteken om te ontdekken of je in aanmerking komt
Check je kenteken

Schadevergoeding voor Dieselrijders 

©2024 EMC. All rights reserved
This initiative is powered by
map-markermenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram