De verborgen Waarheid over Dieselauto’s: Jij verdient compensatie

Stel je voor dat je een gloednieuwe dieselauto koopt, overtuigd van zijn efficiëntie en het naleven van de emissienormen. Vervolgens ontdek je dat autofabrikanten testresultaten hebben gemanipuleerd, waardoor hun dieselauto’s slechts schijnbaar voldoen aan de emissienormen. De harde realiteit? Deze auto’s stoten veel meer schadelijke stoffen uit dan toegestaan, ondanks de illusie van naleving. Het […]
november 17, 2023

Stel je voor dat je een gloednieuwe dieselauto koopt, overtuigd van zijn efficiëntie en het naleven van de emissienormen. Vervolgens ontdek je dat autofabrikanten testresultaten hebben gemanipuleerd, waardoor hun dieselauto’s slechts schijnbaar voldoen aan de emissienormen. De harde realiteit? Deze auto’s stoten veel meer schadelijke stoffen uit dan toegestaan, ondanks de illusie van naleving.

Het resultaat is verontrustend – jouw dieselauto verliest zijn waarde en wordt moeilijker te verkopen. Als eigenaar van zo’n auto heb je te veel betaald door manipulatie van de fabrikant. Klinkt dat oneerlijk? Dat is het ook, en daarom heb je recht op schadevergoeding.

Kom jij in aanmerking voor een schadevergoeding?

Het is tijd om actie te ondernemen als je:

  • Een dieselauto van Renault, Opel, Peugeot, Citroën, Mercedes, Dacia of DS in bezit hebt of hebt gehad;
  • Een dieselauto van deze merken leaset of hebt geleased;
  • Jouw dieselauto is gebouwd tussen september 2009 en september 2019;
  • Jouw dieselauto is in Nederland verkocht, in Nederland geïmporteerd en/of heeft gedurende de relevante periode in Nederland bij de RDW geregistreerd gestaan;
  • Een aanmelding doet voor diesel schadevergoeding.

Hoe kan je een claim indienen?

Het indienen van een claim is eenvoudiger dan je denkt. Ga naar emissionclaim.nl/ waar je gemakkelijk en snel een aanvraag kunt indienen. Dit platform is specifiek ontworpen om eigenaren van dieselauto’s te helpen compensatie te krijgen voor de misleiding door autofabrikanten.

Op deze website vind je gedetailleerde informatie over het proces, de benodigde documenten en de stappen om een claim in te dienen. Zorg ervoor dat je alle relevante documentatie en informatie bij de hand hebt, zoals eigendomsbewijzen en aankoopfacturen.

Laat de manipulatie van autofabrikanten niet onbestraft blijven. Neem vandaag nog de controle over en claim de compensatie die je verdient. Dit is niet alleen een kans om financieel recht te doen, maar ook om een standpunt in te nemen tegen onethische bedrijfspraktijken die de gezondheid van onze planeet in gevaar brengen.

Neem het heft in eigen handen. Bezoek emissionclaim.nl/ en start jouw claim proces vandaag nog!

Waarom zou je een claim indienen?

Naast het terugvorderen van de extra kosten die je hebt gemaakt door het kopen of leasen van een dieselauto die meer vervuilend is dan geadverteerd, draagt het indienen van een claim ook bij aan het verantwoordelijk houden van autofabrikanten.

Het manipuleren van testresultaten is een ernstige schending van het vertrouwen van consumenten en de milieuwetgeving. Door een claim in te dienen, help je niet alleen jezelf, maar voeg je ook druk toe op deze autofabrikanten om ethischer en transparanter te handelen in de toekomst. Dit kan leiden tot strengere controles en regelgeving, waardoor de kans kleiner wordt dat dit soort praktijken zich in de toekomst herhalen.

Schadevergoeding voor Dieselrijders 

©2024 EMC. All rights reserved
This initiative is powered by
menucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram