Home /Organisatie /
Martha Seijas
Raad van Toezicht

Martha Seijas

Juridisch lid

Introductie

Martha is een burgerrechtenadvocaat in Detroit, Michigan. Meer dan tien jaar bekleedde Martha de prestigieuze functie van beroepsadvocaat/griffier bij de geachte Helene N. White van het Amerikaanse Hof van Beroep voor het Zesde Circuit, dat uitspraak doet over beroepen van de federale districtsrechtbanken in vier staten: Michigan , Ohio, Kentucky en Tennessee. Martha werkte in het district waar veel autofabrikanten hun hoofdkantoor in de VS hebben en stelde objectieve, duidelijke en zorgvuldig afgewogen meningen op, inclusief afwijkende meningen.

De brede civiele zaken waar Martha aan werkte, hadden betrekking op allerlei soorten onrechtmatige daad, waaronder vorderingen op het gebied van productaansprakelijkheid, diversiteitsjurisdictie waarvoor de staatswet moest worden toegepast, en grondwettelijke vorderingen. Voordat ze in het zesde circuit diende, diende Martha 14 jaar lang dezelfde rechter in het hof van beroep van Michigan. Gedurende die tijd bekeek ze beroepschriften en lagere rechtbankverslagen. Na uitgebreid onafhankelijk juridisch onderzoek heeft Martha adviezen opgesteld voor beoordeling door de rechter, ook in technische productaansprakelijkheidszaken.

Ze is afgestudeerd aan de George Washington University Law School, waar ze lid was van de redactieraad van het Journal of International Law and Economics. Ze behaalde eerder een Master of Arts-graad in vreemde talen en internationale handel.

Stichting Emission Claim

Emission Claim is een stichting zonder winstoogmerk die slachtoffers van de fraude met sjoemelsoftware in dieselvoertuigen helpt bij het krijgen van een schadevergoeding. De stichting wilt de autofabrikanten die hun klanten hebben misleid en het mileu aan hun laars lappen ter verantwoording roepen

Wie zijn onze advocaten?

Stichting Emission Claim heeft het Amsterdamse advocatenkantoor Kennedy van der Laan aangesteld om zich te laten vertegenwoordigen in de Dieselemissie Zaken.

Sinds 1992 werkt dit gerenommeerde Nederlandse advocatenkantoor samen met marktleiders om pragmatische oplossingen te bieden voor de juridische problemen van hun cliënten.

Voor meer informatie www.kvdl.com

Samen staan we sterk

Bij Stichting Emission Claim geloven we dat we samen sterker staan in de strijd tegen nalatige en machtige bedrijven. Ons doel is om op te komen voor de rechten van mensen die individueel niet de middelen hebben om zich te verzetten. Door collectief actie te ondernemen, bundelen wij onze krachten om misstanden op te lossen. Doe met ons mee en draag bij aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Claimcode compliance

De Stichting Emission Claim voldoet aan de wettelijke eisen van artikel 3:305a BW en aan de eisen van de claimcode 2019. De claimcode is een code voor stichtingen en verenigingen die zich bezighouden met het behartigen van collectieve belangen. Het doel van de code is om te bevorderen dat de belangenbehartiger altijd de belangen van de benadeelden centraal stelt.

Contact us

Algemene vragen kunnen worden gestuurd aan Info@emissionclaim.nl 
Vragen rondom deelname aan de dieselemissie zaak kunnen gestuurd worden aan deelname@emissionclaim.nl
Barbara Strozzilaan 101 
1083 HN Amsterdam 
Nederland

Schadevergoeding voor dieselrijders

Je kunt mogelijk tot €10.000 schadevergoeding ontvangen (20% van de aanschafwaarde). Controleer je kenteken om te ontdekken of je in aanmerking komt
Check je kenteken

Schadevergoeding voor Dieselrijders 

©2024 EMC. All rights reserved
This initiative is powered by
map-markermenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram