Home /Organisatie /
Steve W. Berman
Raad van Toezicht

Steve W. Berman

Vertegenwoordiger financier

Introductie

Steve is een gerenommeerde Amerikaanse advocaat die zijn 40-jarige juridische carrière heeft gewijd aan het opbeuren van degenen die het meest behoefte hebben aan vertegenwoordiging tegen 's werelds grootste bedrijven en boosdoeners. Steve's nalatenschap omvat vele opmerkelijke zaken en overwinningen, voornamelijk als co-lead counsel tegen Big Tobacco, wat resulteerde in de grootste schikking in de wereldgeschiedenis, en destijds de grootste auto-, antitrust-, ERISA- en effectenschikkingen in de geschiedenis van de VS.

Steve's werk omvat ook een focus op autorechtzaken, met een specifieke focus op zaken met betrekking tot emissiefraude tegen grote autofabrikanten. De heer Berman was een pionier op dit rechtsgebied na de Volkswagen Dieselgate-rechtszaak, waarin hij diende als lid van de stuurgroep van de eisers en als hoofdadviseur namens VW-franchisedealers, in een rechtszaak die culmineerde in een schikking van $ 1,6 miljard – een aanzienlijk herstel voor de klas. Hagens Berman was het eerste advocatenkantoor in de natie dat VW aanklaagde met betrekking tot zijn uitstootfraude en is doorgegaan met het onafhankelijk testen van dieselauto's, met eigen class actions tegen Mercedes, Audi, BMW, Fiat Chrysler, General Motors en Ford.

Steve is de vertegenwoordiger van de financier bij de Stichting. Hij ziet af van zijn uurtarief ter bevordering van de missie.

Stichting Emission Claim

Emission Claim is een stichting zonder winstoogmerk die slachtoffers van de fraude met sjoemelsoftware in dieselvoertuigen helpt bij het krijgen van een schadevergoeding. De stichting wilt de autofabrikanten die hun klanten hebben misleid en het mileu aan hun laars lappen ter verantwoording roepen

Wie zijn onze advocaten?

Stichting Emission Claim heeft het Amsterdamse advocatenkantoor Kennedy van der Laan aangesteld om zich te laten vertegenwoordigen in de Dieselemissie Zaken.

Sinds 1992 werkt dit gerenommeerde Nederlandse advocatenkantoor samen met marktleiders om pragmatische oplossingen te bieden voor de juridische problemen van hun cliënten.

Voor meer informatie www.kvdl.com

Samen staan we sterk

Bij Stichting Emission Claim geloven we dat we samen sterker staan in de strijd tegen nalatige en machtige bedrijven. Ons doel is om op te komen voor de rechten van mensen die individueel niet de middelen hebben om zich te verzetten. Door collectief actie te ondernemen, bundelen wij onze krachten om misstanden op te lossen. Doe met ons mee en draag bij aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Claimcode compliance

De Stichting Emission Claim voldoet aan de wettelijke eisen van artikel 3:305a BW en aan de eisen van de claimcode 2019. De claimcode is een code voor stichtingen en verenigingen die zich bezighouden met het behartigen van collectieve belangen. Het doel van de code is om te bevorderen dat de belangenbehartiger altijd de belangen van de benadeelden centraal stelt.

Contact us

Algemene vragen kunnen worden gestuurd aan Info@emissionclaim.nl 
Vragen rondom deelname aan de dieselemissie zaak kunnen gestuurd worden aan deelname@emissionclaim.nl
Barbara Strozzilaan 101 
1083 HN Amsterdam 
Nederland

Schadevergoeding voor dieselrijders

Je kunt mogelijk tot €10.000 schadevergoeding ontvangen (20% van de aanschafwaarde). Controleer je kenteken om te ontdekken of je in aanmerking komt
Check je kenteken

Schadevergoeding voor Dieselrijders 

©2024 EMC. All rights reserved
This initiative is powered by
map-markermenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram